Depremzede çocuklara yönelik "Tanrı, günahkârları cezalandırır" temalı etkinlik!

Depremzede çocuklara yönelik "Tanrı, günahkârları cezalandırır" temalı etkinlik!
Zafer Partisi Hatay Gençlik Kolları, Hatay'ın Samandağ'a bağlı Koyunoğlu köyünde iki gün önce depremzede çocuklara yönelik yapılan bir etkinlikte, "Tanrı, günahkâr olanları cezalandırır" ifadelerinin kullanıldığı anları...

Zafer Partisi Hatay Gençlik Kolları, Hatay'ın Samandağ'a bağlı Koyunoğlu köyünde iki gün önce depremzede çocuklara yönelik yapılan bir etkinlikte, "Tanrı, günahkâr olanları cezalandırır" ifadelerinin kullanıldığı anları paylaştı.

"Etkinlik, psikologlar tarafından desteklenmiş"

Zafer Partisi Hatay Gençlik Kolları tarafından yapılan paylaşımda, "Hatay'ın Samandağ'a bağlı Koyunoğlu köyünde 2 gün önce yapılmış sözde çocuk etkinliği. Depremden etkilenen çocuklarımıza "Tanrı, günahkâr olanları cezalandırır" temalı bu sözde etkinliği yapanları ve destekleyenleri kınıyoruz. Etkinlik, psikologlar tarafından desteklenmiş. Psikologlar bu etkinliği nasıl destekledi ya da hangi psikolog bu etkinliği desteklemek ister ki diye sormak daha doğru olacak. Depremin doğal affet olduğunu ve deprem sırasında nasıl davranılması gerektiğini çocuklarımıza öğretelim" ifadelerine yer verildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da "Allah zihniyetinizin belasını versin" dedi.