Bahçeli: Hans, Sam, Henry, Toni, Coni, Frank; Anadolu'nun yiğidi Erdoğan'ı ezemezler

Bahçeli: Hans, Sam, Henry, Toni, Coni, Frank; Anadolu'nun yiğidi Erdoğan'ı ezemezler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hans, Sam, Henry, Toni, Coni, Frank… Anadolu'nun yiğidi Recep Tayyip Erdoğan'ı ezemezler. Yok edemezler" dedi.Bahçeli, Malatya'da açıklamalarda bulundu.“Amerika'nın kovboyları değil, Almanya'nın,...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hans, Sam, Henry, Toni, Coni, Frank… Anadolu'nun yiğidi Recep Tayyip Erdoğan'ı ezemezler. Yok edemezler" dedi.

Bahçeli, Malatya'da açıklamalarda bulundu.

“Amerika'nın kovboyları değil, Almanya'nın, Avrupa'nın uşakları değil Anadolu'nun evlatları, Anadolu'nun yiğidine sahip çıkmalı” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Bunu başarmalısınız. Hem de öyle bir başarı ortaya koymalısınız ki 28 Mayıs gecesi sonuçlar açıklandığında ki çok kısa süre içerisinde açıklanacaktır” dedi.

Bahçeli, “Hans, Sam, Henry, Toni, Coni, Frank… Anadolu'nun yiğidi Recep Tayyip Erdoğan'ı ezemezler. Yok edemezler. Onun tekrar cumhurbaşkanı olmasına mani olamazlar” diye konuştu.

MHP lideri, "Sandığa gittiğinizde iki tane resmin bir arada olduğu oy pusulasıyla muhatap olacaksınız. Bunlar, 14 Mayıs'ta en çok oy olan Cumhurbaşkanı adaylarının fotoğraflarıdır" ifadelerini kullandı.