Erdoğan, seçim günü ne yapacak?

Erdoğan, seçim günü ne yapacak?
Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim günü ne yapacağına dair bir köşe yazısı kaleme aldı.Selvi'nin bugünkü yazısının ilgili kısmı şöyle:Cumhurbaşkanı Erdoğan müthiş...

Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim günü ne yapacağına dair bir köşe yazısı kaleme aldı.

Selvi'nin bugünkü yazısının ilgili kısmı şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan müthiş bir seçim maratonu yürütüyor. Peki seçim kampanyası bitip iş oy verme gününe gelince Erdoğan ne yapıyor? Merak ettim, yakın çevresine sordum. Seçimden önceki son yazım olduğu için paylaşmak istedim.

Erdoğan seçim günü sabah namazını genellikle Eyüp Sultan’da kılıyor. Namazdan sonra Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret edip dua ediyor. Ardından da annesi ve babasının kabrini ziyaret ediyor. Merhum Erbakan’ın kabrini ziyaret edip dua ettiği de olmuştu. Bu kez Ayasofya’yı ziyaret etmesi de beklenebilir. Çünkü daha önceki seçimlerde Ayasofya kapalıydı, Erdoğan açtı.

Eşiyle birlikte oy verdikten sonra bir süre İstanbul’da oy verme işlemlerini takip ediyor: Seçim sonuçları belli olduktan sonra balkon konuşması yapmak üzere Ankara’ya geliyor.

"Bunlar, resmi programında olan faaliyetleri. Ancak bir de Erdoğan’ın manevi dünyasını ilgilendiren yüzü var" diye devam eden Selvi, şu ifadeleri kullandı:

Eyüp Sultan’da sabah namazını, belki Ayasofya’yı ziyareti kastetmiyorum. Erdoğan seçim günü bazı maneviyat büyüklerini ve AK Parti yönetiminden bazı isimleri arıyor. Seçim İşleri Başkanı, Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Vekilleri gibi. Peki onları arayınca ne diyor? “Seçimler için şu kadar vilayetimize gittim. Şu kadar miting yaptım. Şu kadar yayına katıldım, şu kadar insanla bir araya geldim. Eksik bıraktığım bir şey oldu mu? Elimden geleni yaptım. Allah şahittir. Siz de şahit misiniz? Bundan sonrası Allah’ın takdirine, milletimizin kararına kalmıştır” diyor.

Erdoğan vazifesini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Ama sonunda takdiri Allah’a ve milletimize bırakıyor. Müthiş bir iman, müthiş bir teslimiyet...