Sözcü: Demek ki depremzedeler çadır hayatı yaşamayı çok sevmiş

Sözcü: Demek ki depremzedeler çadır hayatı yaşamayı çok sevmiş
Sözcü gazetesi, bugün seçimle ilgili manşetinde deprem bölgelerindeki AKP oylarına dikkati çekerken " Demek ki depremzedeler çadır hayatı yaşamayı çok sevmiş" ifadesini kullandı.Sözcü'nün bugünkü manşetinde "Demek ki millet...

Sözcü gazetesi, bugün seçimle ilgili manşetinde deprem bölgelerindeki AKP oylarına dikkati çekerken " Demek ki depremzedeler çadır hayatı yaşamayı çok sevmiş" ifadesini kullandı.

Sözcü'nün bugünkü manşetinde "Demek ki millet TOGG'muş" başlıklı bir haber yer aldı.

Haberde Türkiye'de yaşanan sorunlara rağmen iktidarın oylara dikkat çekildi.

Sözcü'nün manşetindeki haber şöyle:

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV’de sunduğu “Yeni Bir Sabah” programında Sözcü'yü eleştirdi.

Küçükkaya, “Çarpıcı bir manşet atmışlar. Bir eksiği var bence, ben olsam tamamlardım, Bir de itirazım var efendim. Depremzedelerle ilgili. Şuna katılmadığımı ifade etmek isterim; ‘Demek ki depremzedeler çadır hayatı yaşamayı çok sevmiş’ bunu doğrusu yakışık alır bir mesaj olarak okumadım” diye konuştu.

Küçükkaya sözlerinin devamında da, “Bu seçimle ilgili en üzüldüğüm tartışmalardan biri budur. Deprem bölgesinin gerçekliğini anlamadan, deprem bölgesinde yaşayan insanlarımızın haleti ruhiyesini, beklentilerini, korkularını, kaygılarını, yaşadıkları travmayı anlamadan ‘canım bunlar da iktidara oy veriyorlar’ diyerek kolaycı ve acımasız eleştiri yapılmasını uygun bulmuyorum efendim” diye konuştu.