Varank'tan muhalefete: İktidar koltuğuna oturmak için yanıp tutuşuyorlar

Varank'tan muhalefete: İktidar koltuğuna oturmak için yanıp tutuşuyorlar
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Şu iktidar koltuğuna oturmak için o kadar yanıp tutuşuyorlar ki; şu anda pazarlığı çok ileri boyutlara taşıdılar" dedi.AK Parti'nin Bursa 2. bölge milletvekili adayı da olan Bakan Mustafa...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Şu iktidar koltuğuna oturmak için o kadar yanıp tutuşuyorlar ki; şu anda pazarlığı çok ileri boyutlara taşıdılar" dedi.

AK Parti'nin Bursa 2. bölge milletvekili adayı da olan Bakan Mustafa Varank, seçim çalışmalarına Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde devam etti. 

Millet İttifakı'nın pazarlığa tutuştuğunu iddia eden Bakan Varank, şöyle devam etti:

"Bunlar pazarlığı o kadar ileri götürdüler ki; şu iktidar koltuğuna oturmak için o kadar yanıp tutuşuyorlar ki; şu anda pazarlığı çok ileri boyutlara taşıdılar. Artık terör örgütleriyle pazarlık yapıyorlar. PKK'nın sözde liderleri her gün açıklama yapmıyor mu? Ne diyorlar? 'Teröristleri 14 Mayıs'tan sonra hapisten çıkaracağız' diyorlar. Kime güvenip diyorlar bunu? Kılıçdaroğlu'na güvenip, diyorlar. Ne diyor bu sözde liderler? 'Eğer 14 Mayıs'ta Erdoğan seçilirse Kandil'de biteriz' diyorlar değil mi? Sadece PKK mı? FETÖ'nün temsilcileri her gün sosyal medyadan açıklama yapmıyor mu? Ne diyorlar? '14 Mayıs'tan sonra Türkiye'ye döneceğiz'. KHK'lıları, bu FETÖ'nün artıklarını, tekrar askere, polise, adliyeye sokacağız diyorlar. Buna müsaade eder misiniz? Bu aziz millet terörün önünü açar mı? Değerli kardeşlerim bir olursak, beraber olursak, hep şu ay yıldızlı al bayrağımıza hizmet etmenin sevdasında olursak, evelallah bu ülkenin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz." (DHA)