Murat Kurum seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama: "Milletin verdiği mesajı değerlendireceğiz"

Murat Kurum seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama: "Milletin verdiği mesajı değerlendireceğiz"
AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Kurum, "Milletin verdiği mesajı değerlendireceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız" dedi.İBB...
AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Kurum, "Milletin verdiği mesajı değerlendireceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız" dedi.

İBB seçimlerini Ekrem İmamoğlu karşısında büyük bir oy farkıyla kaybeden AKP'nin adayı Murat Kurum, sonuçların netleşmesinin ardından  AKP İl Başkanlığı'nda kameraların karşısına geçti

Kurum'un konuşmasından satır başları:

"İradesini sandığa yansıtan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte bize inanan, dava arkadaşlığı yaptığımız tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

"Milletin verdiği mesajı değerlendireceğiz"

90 gündür sahada bir fiil, 39 ilçede belediye başkan adaylarımızla birlikte vatandaşlarımıza gittik. Hayallerimizi paylaştık. Her bir vatandaşımız samimi duygularla bağrına bastı. Tüm İstanbullu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

90 gündür evinden, ailesinden feragat eden milletvekillerine teşekkür ediyorum. Milletin verdiği mesajı değerlendireceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız.