TÜGVA etkinliğine müze gezisi bahanesiyle lise öğrencilerini toplayıp getirdiler

TÜGVA etkinliğine müze gezisi bahanesiyle lise öğrencilerini toplayıp getirdiler
Şile'de lise öğrencileri, müze gezisi bahanesiyle otobüslere doldurularak TÜGVA'nın toplantısına götürüldü.Şile'den lise öğrencileri müze gezisi bahanesiyle otobüslere doldurularak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma...
Şile'de lise öğrencileri, müze gezisi bahanesiyle otobüslere doldurularak TÜGVA'nın toplantısına götürüldü.

Şile'den lise öğrencileri müze gezisi bahanesiyle otobüslere doldurularak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı TÜGVA'nın etkinliğine götürüldü.

Gazeteci Lube Ayar, yaşanan durumu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Malumunuz Şileliyim ve Şile’de olup biten her şeyle yakından ilgiliyim. Velhasıl kelam; Şile 50. Yıl Lisesi, bu sabah saat 10.00’da öğrencilerini “cami ve müze gezisi” vaadiyle otobüslere doldurmuş ve İstanbul’a getirmiş. Çocuklara ne bir cami ne bir müze göstermeden Murat Kurum’un konuşma yaptığı TÜGVA etkinliğine götürmüşler. Çocuklar aç ve yorgun şu saatte hâlâ eve dönüş yolundalar!" dedi.

"Hepimizi kandırdılar"

Otobüsün içindeki bir öğrenci ise "Ne camiye ne de müzeye gittik. Sivas'tan, Bursa'dan otobüslerin geldiğini gördük. Ne yiyecek verdiler ne de başka bir şey. Hepimizi kandırdılar. Mağduruz" diyerek maruz kaldıkları duruma tepkisini dile getirdi.

[video width="854" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1709918247933_1.mp4"][/video]