Show TV Bahar dizisi karışıyor! Bahar'ı gölgede bırakacak oyuncu kadroda

Show TV Bahar dizisi karışıyor! Bahar'ı gölgede bırakacak oyuncu kadroda
Bahar’a konuk olan Pelin Karahan’ın rolünün detayları netleşti. Demet Evgar'ın başrol oyuncusu olduğu Bahar, Show TV ekranlarında yayımlanıyor

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Bahar'a yeni bir oyuncu katılıyor! Demet Evgar'ın başrolünde olduğu Bahar dizisine konuk olacak olan Pelin Karahan'ın rolü hakkında detaylar netleşti.

Pelin Karahan, Bahar dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Bu sorunun cevabı merak ediliyordu. Sonunda beklenen açıklama geldi. Pelin Karahan, Bahar dizisinde önemli bir karakteri canlandıracak ve hikayeye yeni bir soluk getirecek.

Demet Evgar'ın performansıyla dikkat çeken Bahar dizisi, izleyicilerden tam not almıştı. Yeni bölümlerde Pelin Karahan'ın da katılımıyla heyecanın daha da artacağına şüphe yok. İzleyiciler, Pelin Karahan'ın Bahar dizisine kattığı değeri merakla bekliyor.....

Birsen Altuntaş'ın haberine; Ünlü oyuncu Pelin Karahan Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi “Bahar”a konuk oluyor.

‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ dizisi her salı muhteşem oyunculukları, rejisiyle, eğlenceli ve değerli mesajlar işleyen konusuyla seyircinin içini açmaya devam ediyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, MF Yapım imzalı dizinin yeni bölümüne Pelin Karahan’ın renk katacağı öğrenilmişti. Karahan’ın hayat vereceği Sevda rolüyle ilgili detaylar da merak konusuydu.

Karahan’ın böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat vereceği dizide Bahar, kendisi gibi nakil ameliyatı olacak genç kadına destek olacak ve bu süreçte eşi Timur’un kendisine geçmişte organ nakli konusunda yardımcı olmadığı gerçeğiyle yeniden yüzleşecek.

İlgili Haberler