Osman Çavuşoğlu

Osman Çavuşoğlu

Fırtına doludizgin…

Fırtına en yakın rakibi Konyaspor karşısına mutlaka 3 puan arzusuyla çıktı. Marek Hamsik’i ilk 11’de riske etmeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı orta alanda yine Siopis’e görev vererek bu alanın mücadele gücünü artırmayı hedefledi…

Akyazı Şenol Güneş Stadı’nı dolduran yaklaşık 42 bin seyircinin bordo-mavili renklere nasıl aşık olduğunu göstermesi bakımından yaşanmaya değerdi. Maçın ambiyansı da bugüne değin son maçları geride bıraktı. Çevre şehirler ve ilçelerden insanlar adeta Trabzon’a akın etti.

13. Dakikada Cornelius’un soldan uzattığı topu Visca Konyaspor fileleriyle buluşturdu. Bu gol stadı ayağa kaldırdı.

22. Dakikada Bakasetas klasını göstermek istediyse de top direğin dibinden dışarı gitti. Bu dakikalar Konyaspor için şans dakikalarıydi. Bakasetas’in kullandığı frikikte topun ikinci kez direğe çarpması yeşil-beyazlılar için yine şanstı.

İkinci yarıda topa sahip olan Trabzonspor topu önde tutmakta güçlük çekti.

Buna karşılık Konyaspor ortaalandan çıkarken çok top kaybı yapınca oyun üstünlüğünü eline alamadı. Trabzonspor 68. Dakikada sol taraftan getirdiği topu Visca adeta iğne deliğinden geçirdi ve ikinci golü kaydetti.

Konyaspor bu golden sonra adeta yıkıldı. Konyaspor bu yarıda 5 değişiklik yapmasına rağmen oyuna ortak olmakta güçlük çekti. 85. dakikada Konyaspor golüne kavuştu ancak bu gol sadece umut getirdi. Trabzonspor bu galibiyetle emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Osman Çavuşoğlu Arşivi