Osman Çavuşoğlu

Osman Çavuşoğlu

FIRTINA “KUPADA DA VARIM” DEDİ

Süper Lig Lideri Trabzonspor, gol yollarında önemli katkısı olan Nwakaeme, Abdulkadir Ömür ve Corneilus’dan yoksun bir şekilde sahaya çıktı.

Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen Trabzonspor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı.

2.dakikada Djaniny mutlak pozisyonda fırsatı değerlendiremedi. Bordo-mavililer 12. dakikada Visca’nın golü ile öne geçti... 28. Dakikada Djaniny’in şutunda top önce rakibe sonra da direğe çarparak kornere gitti. Trabzonspor Antalyaspor’un geriden oyun kurmasını önde basarak engellerken Bakasetas ile ikinci kez fileleri havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

İkinci yarıda konuk ekip 57. dakikada iki değişiklik yaptı, Hakan Özmert ve Ghacha’yi oyuna aldı. 62. Dakikada önce Visca sonra da Kouassi’nin şutları direkten döndü. 64. Dakikada Trabzonspor’da Abdulkadir Ömür ile Cornelius oyuna dahil oldu.

Antalyaspor’da 67.dakikada Gökdeniz ile Wright oyuna girdi. 68.dakikada Uğurcan mutlak golü önlerken hakem pozisyonu ofsayt olarak belirledi. Bu dakikada stat hep bir ağızdan Uğurcan sesleriyle inledi.

Trabzonspor 70. dakikada Djaniny ayağından bir gol daha kaçırdı. Antalyaspor’u bu dakikaya kadar hezimetten direkler ve şans kurtardı …

78. Dakikada Anralyaspor son kozunu da Sinan Gümüş’ü oyuna alarak kullandı. 81.dakikada Trabzonspor’da Yusuf ve Peres oyuna dahil oldu…

Trabzonspor’u rahatlatan gol 89. Dakikada Berat’tan geldi…
Trabzonspor bu skorla kupada da yoluna devam etti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Osman Çavuşoğlu Arşivi