Ders alalım

Fenerbahçemiz, ciddi manada kötü bir zeminde, Türkiye'nin en zor deplasmanlarından birinden de galibiyetle döndü ve İsmail Kartal ile 9 resmi maçta 9 galibiyet alarak milli araya girmeyi başardı. Böyle bakınca büyük başarı. Lakin, dün akşamki maçtan bence İsmail Hoca'nın alacağı dersler var. İlk defa bu kadar aleni hatalar yaptı.

Bir, hocam yaptığın açıklamalar hiç tatmin edici değil, Ryan Kent neden kadroya bile yazılmadı? İki, rotasyon yapacağım diyorsun, İsmail Yüksek'in yorgunluğu her halinden belliydi lakin atılana kadar oyunda kaldı. Hatta bana göre Fenerbahçe'nin tat vermeyen oyununun sebebi de İsmail Yüksek'in orta sahadaki başarısız performansıydı. Bir türlü takım orta sahayı ele geçiremedi.

Hocam kenarda unuttuğun bir sürü oyuncu var, çok kalmadan bu oyuncular huzursuzluk çıkarmaya başlar. Mesela ben Kent olsam, madem kadroya dahi yazmayacaktınız beni niye aldınız bu takıma derdim bile şimdiden. Üç, skor lehimize ise asla değişiklik yapmayacak mısın? Dün akşam resmen maç oyuncu değişikliği diye bağırsa da bir türlü gelmedi gerekli hamleler. Demiyorum ki işler yolunda değil lakin bu hatalardan çabuk dönelim ki geçen seneki gibi muazzam bir hayal kırıklığı ile karşılaşmayalım.

Lütfen hocam şu maçı bir daha izle ve yanlışları gör. Kent’i de bizleri de küstürme. Neyse, ben inanıyorum İsmail Hoca gerekli dersleri çıkarıp milli aradan çok daha güçlü, gümbür gümbür bir Fenerbahçe ile dönecek. Bir de İsmail’in yanına sağlam bir 6 numara daha alınırsa keyfimiz tam olur.

Bu arada kimin Kardeşleri olduğunu bilmediğimiz Arda bey, Fred’e yapılan açık penaltıyı görmedi mi sizce? VAR’dakiler ne yaptılar peki? Bir gün önce Gaziantep karşısında Galatasaray’ın açık, net, sarih, bal gibi, buz gibi ofsaytını görmeyen ama olmayan penaltıyı veren şahıslar bu Kardeşler’inin alnından öpeceklerdir herhalde. Ayıptır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi