21 Şubat ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı: ŞOK'ta bu hafta ne var?

21 Şubat ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı: ŞOK'ta bu hafta ne var?
21 Şubat ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Teknolojik ürünlerden bebek ürünlerine, mobilyadan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün indirimli bir şekilde raflarda yerini alacak. İşte ŞOK aktüel ürünlerinin listesi...Şok...
21 Şubat ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Teknolojik ürünlerden bebek ürünlerine, mobilyadan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün indirimli bir şekilde raflarda yerini alacak. İşte ŞOK aktüel ürünlerinin listesi...

Şok Market, 21 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak özel fırsatlarla müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Şok'un bu haftaki aktüel kataloğunda yer alan ürünler, teknoloji ve ev aletleri kategorisinde dikkat çekiyor.

İlk sırada, FENOTİ markasıyla sunulan 42 inçlik Full HD Android Smart Led TV, dahili uydu alıcılı, bluetooth ve wifi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu ürün, Andtroid 13 işletim sistemine sahip olup, smart tv özelliği, 4 çekirdek işlemcisi ve Youtube ile Netflix uygulamalarını destekliyor. Bu muhteşem TV, 5,999 TL'lik özel fiyatıyla Şok Market'te satışa sunulacak.

Ayrıca, SİNBO markasıyla sunulan Multicyclone filtre sistemli elektrikli süpürge ve ARZUM markasıyla sunulan çeşitli elektrikli süpürge ve çay makinesi modelleri de kampanya kapsamında müşterilere sunulacaklar.

Bununla birlikte, Şok Market'in ekstra ürünler etiketiyle sunacağı bebek mobilyaları da dikkat çekiyor. BEBEKONFOR markası altında sunulan ahşap çatılı saray beşik, ahşap hamak, tekerlekli bebek beşiği gibi ürünler cazip indirimlerle müşterilerin beğenisine sunulacak.

Şok Market, ayrıca ev eşyaları, tekstil ve giyim, züccaciye ve mutfak ile temel ihtiyaç grubundaki ürünlerde de büyük indirimler sunacak. Müşteriler, 21 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak bu özel fırsatlardan yararlanabilecekler.

Şok Market, her kampanya haftasında olduğu gibi bu hafta da 25 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilerine indirimli ürün fırsatları sunacak. Aktüel kataloğun detaylarına ve indirimli ürünlere, Şok Market mağazalarından ve CEPTE ŞOK online platformundan ulaşılabilecek.

Bu özel fırsatları kaçırmamak için, 21 Şubat 2024 tarihinden itibaren Şok Market mağazalarını veya CEPTE ŞOK online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

ŞOK Market 21 şubat çarşamba indirimli ürün kataloğu

Şok Marketlerde 2024 kataloglarında görmek istediğiniz ürünlerle alakalı talep ve öneri için yorum yapabilirsiniz.