Renault'dan 870 bine sıfır araba: Çiftçiler ve hemşirelere özel! Hem kredi hem de indirim fırsatı

Renault'dan 870 bine sıfır araba: Çiftçiler ve hemşirelere özel! Hem kredi hem de indirim fırsatı
870 bin liraya sıfır araba imkanı için bir süredir beklenen kampanyanın detayları belli oldu. Kredi ve ücretsiz bakım desteği ile alıcıların karşısına çıkacak olan kampanya özellike çiftçileri ve hemşireleri yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü otomobil markası Renault, özel meslek gruplarını içeren bir kampanya ile otomotiv sektörünün dengelerini değiştirmeye hazırlanıyor.

Sevilen model, yepyeni bir kampanya ile otomobil severlerin karşısına çıkarken farklı kampanyalarla da çiftçileri ve hemşirelere bekledikleri müjdeyi duyurdu.

Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Renault Mayıs 2024 kampanyası sonunda duyuruldu! Hem uygun fiyatlı Clio modeli hem de cazip finansman seçenekleriyle dikkat çeken kampanya, otomobil sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırıyor

Clio 870 bin TL'den başlıyor

Renault'nun popüler modeli Clio, Mayıs ayı boyunca 870 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik 200 bin TL'ye kadar %0,99 faizli kredi fırsatı da sunan Renault, bütçe dostu bir seçenek arayanların yüzünü güldürüyor.

Hemşirelere ve çiftçilere kredi fırsatı

Renault, sadece uygun fiyatlarla değil, aynı zamanda özel meslek gruplarına yönelik avantajlarla da dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında hemşireler ve çiftçiler, yeni satın alacakları tüm binek araç modellerinde dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim fırsatından yararlanabilecek.

ÖTV muaf avantajları ve ücretsiz bakım

Renault, ÖTV muafiyeti avantajlarının yanı sıra online satışlarda ücretsiz bakım hizmeti de sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Bu sayede hem uygun fiyatlı hem de güvenli bir şekilde otomobil sahibi olmak mümkün hale geliyor.

Renault'nun yanı sıra Dacia modellerinde de cazip kampanyalar devam ediyor. Farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun Dacia modelleri, Mayıs ayı boyunca özel fiyatlarla satışa sunuluyor.