ŞOK aktüel ürünlerde bu hafta ne var?

ŞOK aktüel ürünlerde bu hafta ne var?
Şok Market, yeni kataloğuyla müşterilere elektronik ürünlerden gıdaya kadar pek çok ürün indirimli bir şekilde raflarda yerini alacak.Şok Market, tüketicilere muhteşem fırsatlar sunmaya devam ediyor. ŞOK Market bu hafta, elektronikten...
Şok Market, yeni kataloğuyla müşterilere elektronik ürünlerden gıdaya kadar pek çok ürün indirimli bir şekilde raflarda yerini alacak.

Şok Market, tüketicilere muhteşem fırsatlar sunmaya devam ediyor. ŞOK Market bu hafta, elektronikten beyaz eşyaya, tekstilden gıdaya kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirimler sunuyor.

Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran birinci sırada, 2 yıl garantili GAMERS ARENA markalı özel özelliklere sahip Gaming PC'ler ve Samsung M5 27" Smart Akıllı Monitör bulunuyor. ŞOK Market mağazalarında ve CEPTE ŞOK online platformunda satışa sunuyor. Ayrıca, bu ürünlerde Şok Market'in avantajlı kargo ve taksit imkanları da geçerli.

Beyaz eşya grubunda ise, Samsung ve Hoover markalarına ait çamaşır ve bulaşık makineleri ile su arıtma cihazları indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Ayrıca, elektrikli ev aletleri, çok amaçlı ev eşyaları, tekstil ve giyim, züccaciye ve mutfak ile temel ihtiyaç gruplarında da çeşitli indirimler ve kampanyalar mevcut.

Şok Market, her kampanya döneminde olduğu gibi, bu katalog döneminde de 25 TL ve üzeri alışverişlerde özel indirimli ürünler sunuyor.

Tüketiciler, bu hafta Şok Market mağazalarında ve CEPTE ŞOK online platformunda bu muhteşem fırsatları kaçırmamak için hazır olmalı.