Amasra maden kazasının 3. yılı: Mahmut Arıkan'dan dikkat çeken açıklama

Amasra maden kazasının 3. yılı: Mahmut Arıkan'dan dikkat çeken açıklama
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Amasra'daki Maden faciasının 3'üncü yılı dolayısıyla, hayatını kaybeden madencileri rahmetle andığını belirtti. Tedbirlerin eksikliği nedeniyle yaşanan kazalar gündemden düşmemeli.

(ANKARA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Amasra'da bulunan maden ocağında gerçekleşen facianın 3. yıl dönümüne dair "Amasra Maden Kazası'nın yıl dönümünde hayatını kaybeden madencilerimizi rahmetle anıyorum. Denetimin yapılmaması ve tedbirlerin alınmaması sebebiyle yaşanan maden kazaları, artık ülkemiz gündeminde yer almamalıdır" dedi.

Mahmut Arıkan, sosyal medya platformunda Amasra'daki maden kazasının 3. yılıyla ilgili açıklama yaptı. Partisinin bu konudaki "Amasra Maden Faciası'nın yıl dönümünde hayatını kaybeden madencilerimizi rahmetle anıyor; denetimin tam anlamıyla yapıldığı, tedbirlerin eksiksiz yerine getirildiği ve ihmalkarlığın insan hayatına mal olmadığı bir Türkiye temenni ediyoruz" ifadesine de değinerek şunları vurguladı:

"Amasra Maden Kazası'nın yıl dönümünde hayatını kaybeden madencilerimizi rahmetle anıyorum. Denetimin yapılmaması ve tedbirlerin alınmaması sebebiyle yaşanan maden kazaları, artık ülkemiz gündeminde yer almamalıdır. Son yıllarda yüzlerce canımıza mal olan bu faciaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum."

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar