Bahar Bozkurt: Başkanımızın kedisi sokağa atılamaz

Bahar Bozkurt: Başkanımızın kedisi sokağa atılamaz
Bayrampaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Bahar Bozkurt, görevden uzaklaştırılan Başkan Hasan Mutlu'nun kedisi Bulut'un Sokağa atılmak istendiğini belirtti. Bu duruma karşı çıkarak kediyi sahiplendiğini ifade etti.

(İSTANBUL)Bayrampaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Bahar Bozkurt, CHP'li belediyelere yönelik yapılan operasyonlar sonucunda tutuklanan ve geçici olarak görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun sahip olduğu kedisi Bulut'un da binadan çıkarılmak istendiğini dile getirerek, bu durumda sahiplenerek olası bir mağduriyetin önüne geçtiklerini aktardı.

CHP'li belediyelere yönelik operasyon neticesinde Başkan Hasan Mutlu'nun tutuklanarak görevden alınmasının ardından Bayrampaşa Belediyesi'nde mahkeme kararıyla iptal edilen ilk seçimden sonra göreve gelen AK Parti'li yeni Başkanvekili İbrahim Akın, mazbatasını almasının ardından, tutuklu Başkan Hasan Mutlu'nun tüm fotoğraflarının belediye binasından kaldırıldığını belirtti.

"Bulut gönderilmek istenildi"

CHP'li meclis üyeleri, geçici olarak görevden uzaklaştırılan Başkan Hasan Mutlu'nun geçen yıl sahiplendiği kedisi Bulut'un da binadan çıkarılmak istendiğini ifade etti. Başkanlık katında ve genellikle başkanın odasında bulunan Bulut'u, Bayrampaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Bahar Bozkurt sahiplenerek yeni bir yuva verdi.

Bu süreçle ilgili olarak Bahar Bozkurt, "İstenmediği açıkça konuşuluyordu. "Şimdi bunu ne yapacağız" gibi şeyler söylendiğini duydum. Bulut, Hasan Başkanımızın emaneti. Sokağa atılmasına asla gönlümüz razı olmadı. Bizler hayvansever bir grubuz. Grup kararıyla ve kendi isteğimle Bulut'a evimi açtım ve sahiplendim. Artık çok daha mutlu" dedi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar