Bostanlı Pazarı Elektriksiz açılacak

Bostanlı Pazarı Elektriksiz açılacak
Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Pazaryeri'nde meydana gelen elektrik altyapısı arızası sebebiyle bu hafta pazarın açılamayacağını duyurdu. Yeni bilgilendirmeye göre, pazar bu hafta elektriksiz hizmet verecek.

(İZMİR) –Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Pazaryeri'ndeki elektrik altyapısında yaşanan sorun nedeniyle bu hafta pazarın açılamayacağına dair bir açıklama yaptı. Belediye, İzmir Pazarcılar Odası ve pazar esnafıyla gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında, güvenlik önlemleri doğrultusunda pazarın bu hafta elektriksiz olarak açılmasına karar verildiğini belirtti.

Karşıyaka Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Karşıyakalılar; Bostanlı Pazaryeri'nin elektrik donanımında yaşanan, can ve mal güvenliğini tehdit eden elektrik arızası nedeniyle bu hafta Bostanlı Pazarı'nın açılamayacağını duyurmuştuk. İzmir Pazarcılar Odası ve pazar esnafımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde, alışveriş alanına elektrik vermeden pazarın açılmasına karar verilmiştir."

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar