Çankaya'da Cumhuriyet Bayramı sevinci

Çankaya'da Cumhuriyet Bayramı sevinci
Çankaya Belediyesi'ne bağlı kreşlerde 29 Ekim coşkusu kutlandı. Minik öğrenciler Türk bayraklarıyla marşlar söyleyip, şiirler okuyarak Cumhuriyet Bayramı'na renk kattı.

(ANKARA)- Çankaya Belediyesi'ne ait kreşlerde 29 Ekim coşkusu etkin bir şekilde kutlandı. Minik öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyerek ve şiirler okuyarak Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu yaşadı.

Çankaya Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, öğrenciler Türk bayraklarıyla marşlar okudu ve şiirler söylediler. Türkiye'deki ilçe belediyeleri arasında çağdaş eğitim anlayışı ve kapasiteleriyle örnek teşkil eden Çankaya Belediyesi'nin 15 kreşinde eğitim alan çocuklar, etkinlikler sayesinde Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerleri hakkında bilgi sahibi olurken, mutluluk ve gururu bir arada hissedip doyasıya eğlendiler.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar