CHP'li Karadeniz'den iskeleye tepki: "Sinop halkını buraya getireceğiz"
HABER: Mustafa USTA
(SİNOP) - CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, özelleştirme sürecinde bir özel şirkete devredilen Sinop'taki iskelenin halka kapatılmasına tepki göstererek, "Acilen burayı Sinopluya açmalarını istiyorum. Eğer açmazlarsa bu meselenin ciddi bir şekilde takipçisi olacağım ve gerekli durumlarda Sinop halkını burada toplayarak buranın eski haline dönmesi için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.
CHP'li Karadeniz, özelleştirilen iskelenin vatandaşların kullanımına kapalı olmasına büyük bir tepki gösterdi. "Ancak bu süreçte Sinop halkının yanında olacağız" diyerek sözlerini sürdürdü.
Son olarak, Karadeniz, "Halkın önünde yer alacak ve bu durumun değişmesi için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Barış Karadeniz, "Eğer bu durum devam ederse, Sinop halkının burada toplanmasını sağlayarak burayı yeniden eski günlerine kavuşturma konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyerek kararlılığını vurguladı.
Kaynak:ANKA