Didim Belediyesi Kadın Meclisi'nin ilk kasım toplantısı yapıldı

Didim Belediyesi Kadın Meclisi'nin ilk kasım toplantısı yapıldı
Kadınların hayatın her alanında etkinliğini artırmak ve toplumsal eşitliği sağlamak amacıyla Didim Belediyesi tarafından kurulan Kadın Meclisi, kasım ayında ilk kez toplandı.

(AYDIN) - Kadınların karar alma süreçlerinde aktif rol almasını sağlamak, toplumsal eşitliği pekiştirmek ve kadınların yaşamın her alanında daha görünür olmalarını desteklemek amacıyla Didim Belediyesi tarafından hayata geçirilen Didim Belediyesi Kadın Meclisi, kasım ayı toplantısında ilk kez bir araya geldi.

Didim Belediyesi Kadın Meclisi, kadınların toplumsal hayatta ve karar alma süreçlerinde daha etkili olmasını sağlamak amacıyla kasım ayında ilk toplantısını düzenledi. Toplantı, Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi'nde yapıldı. Programa, Belediye Başkan Vekili Sevil Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Aydan Aşık Turgut ve Kadın Meclisi üyeleri katılım sağladı.

Bu ayki toplantıda, Kadın Meclisi üyeleri meclis başkanı ve katip üyelerinin seçimlerini gerçekleştirdi. Ayrıca, Didim'de kadın dayanışmasını artırmaya yönelik, üretim ve paylaşım odaklı projelerin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Didim Belediyesi Kadın Meclisi, ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceği çalışmalarla kadınların sesinin daha çok duyurulmasını ve dayanışma duygusunun güçlenmesini amaçlıyor. Birlikte üreten, paylaşan ve güçlenen kadınlar, Didim'in geleceğini aydınlatmayı hedefliyor.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar