Dilan Çiçek Deniz'den estetik itirafı: Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi

Dilan Çiçek Deniz'den estetik itirafı: Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi
Dilan Çiçek Deniz, Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Oyuncu yaptırdığı estetik müdahale hakkında konuştu. Deniz aldığı eleştiriler hakkında "Benim için inanılmaz zor bir süreçti. 2023 hayatımın en zor senelerinden...
Dilan Çiçek Deniz, Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Oyuncu yaptırdığı estetik müdahale hakkında konuştu. Deniz aldığı eleştiriler hakkında "Benim için inanılmaz zor bir süreçti. 2023 hayatımın en zor senelerinden biri bile olabilir" dedi.

NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına Aşk Mevsimi filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve filmin yönetmeni Murat Şeker konuk oldu.

Yüzündeki değişimle gündem olan oyuncuya aldığı yorumlar hakkında ne düşündüğü soran Ceyda Düvenci "Nasıl bir tavrın var orada? Ne yaptın da dimdik durabildin?" dedi.

Deniz "Benim için inanılmaz zor bir süreçti. 2023 hayatımın en zor senelerinden biri bile olabilir" dedi.

Düvenci "Estetik bir müdahale yaptırdın. Her şey burada başladı" dedi.

Oyuncu "Aslında çok öyle bir şey yaptırdığımı düşünmeden bir şeye giriştim ve doktorumla da inanılmaz bir iletişim problemimiz oldu. Tabii benim de daha çok araştırıp soruşturmam gerekiyordu. Sonra vücudum inanılmaz tepki gösterdi. Çünkü omuz ameliyatını yeni olmuştum. Üstüne ani bir kararla böyle bir şeye karar verdim. Orada da şöyle bir şey oldu. Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi. Denemek istedim zaten yaptırdığım şey geçici olduğu için o konuda çok rahattım" dedi.