Dilek Kaya İmamoğlu'ndan sert tepki: "Bu kötülük 86 milyona yapılmıştır"

Dilek Kaya İmamoğlu'ndan sert tepki: "Bu kötülük 86 milyona yapılmıştır"
Dilek Kaya İmamoğlu, eşi Ekrem İmamoğlu hakkında 'casusluk' suçlamasıyla tutuklama kararı verilmesine, 'Bu kötülük sadece bize değil, 86 milyona ve ülkemizin geleceğine yapılmıştır' diyerek karşı çıktı.

(İSTANBUL) - Dilek Kaya İmamoğlu, eşi Ekrem İmamoğlu hakkında "casusluk" suçlaması ile tutuklama kararı çıkarılmasına "Bu kötülük bize değil, 86 milyona ve bu ülkenin geleceğine yapılmıştır. Adalet bir gün herkese lazım olur" sert bir yanıt verdi.

Dilek Kaya İmamoğlu, sosyal medya hesabında "Aklın, mantığın, vicdanın kabul edemeyeceği bu hukuk garabeti karşısında; memleketini seven tüm yurttaşları, baroları, avukatları, siyasi partileri, devlet insanlarını sorumluluk almaya ve bu hukuksuzluk karşısında adalete ve demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum. Adliye koridorlarında hukukla verilmediği aşikar olan bu karar karşısında bilinmelidir ki; bu iftiralar bize yapışmaz çünkü güneş balçıkla sıvanmaz. Bu kötülük bize değil, 86 milyona ve bu ülkenin geleceğine yapılmıştır. Adalet bir gün herkese lazım olur" paylaşımda bulundu.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar