Doğu Türkistan aktivistleri ile buluşma

Doğu Türkistan aktivistleri ile buluşma
İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, Doğu Türkistan İnsan Hakları İzleme Derneği yöneticileriyle bir araya gelerek, Çin’in Doğu Türkistan’da gerçekleştirdiği insan Hakları ihlallerini masaya yatırdı.

(ANKARA) - İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, Doğu Türkistan İnsan Hakları İzleme Derneği'nin yöneticileriyle buluştu. Bu görüşmede, Çin'in Doğu Türkistan'da sürdürdüğü politikalarla ilgili insan hakları ihlalleri üzerinde duruldu.

Kavuncu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Doğu Türkistan İnsan Hakları İzleme Derneği'nin değerli yöneticilerini ağırladık. Çin'in Doğu Türkistan'da sürdürdüğü insanlık dışı politikaya karşı insan hakları çerçevesinde ciddi bir mücadele veren arkadaşlarımızla uzun bir sohbet etme fırsatımız oldu. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum." ifadesini paylaştı.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar