Erdoğan ile DEM Parti İmralı Heyeti bir araya geldi
DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın görüşmesi sona erdi.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda (Beştepe) yapılan görüşme bir saat sürdü. Görüşmede AKP Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın da yer aldı.
DEM Parti'den görüşme sonrası açıklama
Görüşmenin ardından DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar imzasıyla yapılan açıklamada, şöyle denildi:
"Bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ve heyetiyle yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede, Barış ve Demokratik Toplum Sürecinde gelinen aşama ve bundan sonra yapılması gerekenler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk.
Sürecin daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesini sağlayacak adımların atılması konusunda karşılıklı anlayış ve fikir birliği içinde olduğumuzu memnuniyetle belirtmek isteriz."
Kaynak:Haber Merkezi