Ergin: "Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak en önemli görevimiz"
(BALIKESİR)- Ayvalık'ta Cumhuriyet'in 102'nci yılı binlerce vatandaşın katılımıyla coşku dolu bir şekilde kutlanıyor. Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Cumhuriyet'in ışığını geleceğe taşımak, Atatürk'ün emanetine sahip çıkmak bizim en büyük görevimizdir" şeklinde bir açıklama yaptı.
Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Kaymakamlık'ta düzenlenen tebrikat töreniyle başladı. Daha sonra, Ayvalık Stadı'ndaki resmi törenlerde vatandaşlarla bir araya geldi.
Ergin, Cumhuriyet Bayramı'nın Ayvalık'ta her sene artan katılımlarla, büyük bir sevgi ve bağlılıkla kutlandığını ifade ederek, "Bu bayram, bizim için sadece bir tarih değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin simgesidir" diye konuştu.
Ergin, Cumhuriyet değerlerinin Ayvalık'ın kimliğinin temel taşları arasında bulunduğunu belirterek, "Bu değerlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
Kaynak:ANKA