Fatih Erbakan'dan Sındırgı depremine dair geçmiş olsun mesajı
Yayınlanma:
Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan, Balıkesir Sındırgı'da yaşanan depremden etkilenen vatandaşlar için bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.
(ANKARA) - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen yurttaşlar için geçmiş olsun mesajı paylaştı.
Erbakan, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda, "Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbimden ülkemizi ve aziz milletimizi her türlü afet ve musibetten muhafaza etmesini niyaz ediyor, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.
Kaynak:ANKA
Öne Çıkanlar
Gündem