Fethiye'deki 29 Ekim kutlamaları Pinhani konseri ile coştu
(MUĞLA) - Fethiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, sevilen müzik grubu Pinhani'nin Beşkaza Meydanı'nda gerçekleştirdiği konserle taçlandı.
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Fethiye'de düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Türkiye'nin popüler müzik grubu Pinhani sahne aldı. Meydanı dolduran binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla şarkılara eşlik edip Cumhuriyet'in 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.
Konser öncesinde Özgecan Anıtı'ndan Beşkaza Meydanı'na doğru bir yürüyüş düzenlendi. Bu etkinliğe vatandaşların katılımı oldukça yoğundu. Ayrıca Çiftlik Mahallesi'nden Salı Pazarı'na kadar uzanan Cumhuriyet konvoyu da Fethiye sokaklarına bayram atmosferi kattı.
Konser öncesindeki hava fişek gösterisi, geceye damgasını vurdu. Fethiye semaları kırmızı beyaz renklerle aydınlatılırken, vatandaşlar unutulmaz bir 29 Ekim akşamı yaşadı.
Konserin sonunda, Pinhani grubuna çiçek takdim etmek için sahneye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu çıkarıldı.
Kaynak:ANKA