Gülistan Doku soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı: Tutuklu sayısı 38'e yükseldi
Gülistan Doku soruşturmasında 6'ncı dalga operasyonla gözaltına alınan 6 kişiden 2Si tutuklanırken, 2Si adli kontrol şartıyla diğer 2'si de savcılık ifadeleri sonrası serbest bırakıldı.
GAZETE PENCERE - Gülistan Doku soruşturmasında, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda emniyetin koordinasyonunda yürütülen soruşturma kapsamında 6'ncı dalga operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden kalan 6'sının işlemleri tamamlandı.
2 başkomiserin de aralarında bulunduğu, biri emekli polis memuru olan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Erzurum Adliyesi'ne getirildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından 2 kişi serbest bırakıldı. Zanlılardan 2'si tutuklanmaları, 2'si de adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.
Hakimlik, savcılığın talebine uyarak 2 kişinin tutuklanmasına, 2 kişinin de adli kontrolle serbest bırakılmasına karar verdi. Böylelikle Erzurum ve Tunceli Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmada tutuklu sayısı 38'e yükseldi.
Kaynak:Haber Merkezi