Özel'in elinde noter onaylı bir belge var: Devlet sırrı muamelesi görüyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ile ilgili paylaşımı sonrası, CHP liderinin elinde siyaseti sarsacak yeni bir dosyanın olduğu iddia edildi.
T24 yazarı Tolga Şardan, bugünkü yazısında Özgür Özel’in elinde bulunan ve büyük yankı uyandırması beklenen belgeye dair şu bilgileri paylaştı:
"Belgenin Türü: Noter onaylı resmi belge.
İlgili Kişi: Üst düzey bir yargı mensubu.
Hazırlanma Amacı: Farklı bir amaçla hazırlandığı belirtiliyor.
Elde Edilme Süresi: İki haftaya yakın süredir Özel’in elinde olduğu iddia ediliyor."
Devlet sırrı muamelesi görüyor
Şardan, belgenin kime ait olduğunun CHP cenahında adeta "devlet sırrı" muamelesi gördüğünü ifade etti.
Özel’in daha önce bütçe konuşmasında, Akın Gürlek hakkındaki bilgilerle ilgili olarak "Bu bilgileri bana yollayıp benim söylememi söylüyorsunuz da" demesi, bu tür hassas bilgilerin iktidar içindeki çekişmeler sonucu CHP liderine ulaştırıldığı yönündeki yorumları güçlendirmişti. Şardan, Özgür Özel'in bu yeni ve resmi belgeyi ne zaman ve hangi şartlarda açıklayacağı sorusunun siyaset çevrelerinde merakla beklendiğini kaydetti.
Kaynak:Haber Merkezi