Rasim Ozan Kütahyalı’dan skandal sözler: Murat Ongun’a "cesedi çıkar" dedi

Rasim Ozan Kütahyalı’dan skandal sözler: Murat Ongun’a "cesedi çıkar" dedi
Gazeteci ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Lider Haber TV’de katıldığı canlı yayında, İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’a ölüm tehdidinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturmasına dair skandal bir gelişme yaşandı. Gazeteci ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Lider Haber TV’de katıldığı canlı yayında, İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’a ölüm tehdidinde bulundu.

Kütahyalı'nın sözleri:

Canlı yayında Ekrem İmamoğlu ile birlikte İBB soruşturmasında tutuklanan Murat Ongun'a yönelik tehditte bulunan Kütahyalı, ünlü Thodex CEO'su Faruk Özer'in cezaevinde ölümünü örnek gösterdi. Kütahyalı, "Hapisten cesedi çıkar" diyerek, Ongun’un da aynı şekilde ölebileceğini ima etti.

Thodex örneği

Kütahyalı, "Ben tahminlerimi söylüyorum. Bu öngörülerim doğru çıkıyor, bana 'Rastradamus' diyorlar" ifadelerini kullandı. Özer'in cezaevinde ölmesi üzerine de "Hapisten cesedi çıkar" şeklinde bir açıklama yaptı ve Murat Ongun'u da benzer şekilde tehdit etti. "Ongun ya itirafçı olacak, satacak ya da hapisten cesedi çıkar" diyerek, ölüm tehdidini açıkça dile getirdi.

Soruşturma yasal adımlar

Kütahyalı'nın sözleri büyük tepki topladı. Ancak, şu ana kadar adli veya idari bir işlem başlatılmadığı bildirildi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, birçok kişi Kütahyalı'nın söylemlerinin tamamen hukuka aykırı olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar