Sadettin Saran’ın serbest kalmasının ardından gündem olan videosu
Gazete Pencere- İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın saç örneğinde uyuşturucu madde testi pozitif çıktı.
Saran'ın tırnak, kan ve idrar testleri negatif çıktı.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ise hayatı boyunca uyuşturucu madde görmediğini belirtip uyuşturucu kullanmadığını belirtti. Saran bir kez daha saç örneği ve test istedi.
Ancak savcılık harekete geçip gözaltı kararı verdi. İşlemlerinin ardından yeniden savcılığa çıkarılan Saran, yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Fenerbahçeliler ise önce stadyum önünde daha sonra da adliye önünde toplantı Başkan Sadettin Saran’a destek verdi.
Sadettin Saran’ın serbest kalmasının ardından arşiv videosu gündem oldu.
Sadettin Saran’ın geçmişte yaptığı konuşma tekrar gündem oldu:
— News Turkic (@newsturkic) December 25, 2025
“Sınırdan geçen bir teröristin İstanbul’da ne yemek yediğini, hangi lokantaya gittiğini bilenlerin; bizim Rize maçından sonraki kurşunlanan otobüsün failini bulamamaları inanılır gibi değil.” pic.twitter.com/BHWkJzBcsd
Kaynak:Haber Merkezi