Tahliye edilen Ahmet Özer, İmamoğlu'nun mesajını iletti: "Senin çıkışın bize çok moral oldu, dostlara selam söyle..."

Tahliye edilen Ahmet Özer, İmamoğlu'nun mesajını iletti: "Senin çıkışın bize çok moral oldu, dostlara selam söyle..."
Cezaevinden tahliye edilen Ahmet Özer, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, “Kalbimin yarısını içeride bıraktım” dedi.

Geçtiğimiz gün tahliye edilen Esenyurt'un seçilmiş belediye başkanı Ahmet Özer, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’na geldi.

Burada açıklama yapan Özer, “Buruk bir sevinç yaşıyorum. Bir tek kişi bile özgür olmazsa hiçbirimiz özgür değiliz” dedi.

Özer, Ekrem İmamoğlu'nun mesajını iletti:

"Çıkarken tesadüfen karşılaştık. Çok mutlu olduğunu söyledi. 'Ben o kadar mutlu değilim. Kalbimin yarısını burada bırakıyorum' dedim. 'Olsun, senin çıkman önemli sen önce girmiştin. Şimdi senin çıkışın bize çok moral oldu, dostlara selam söyle' dedi"

Özer'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Çok mutlu ve sevinçli değilim. Buruk bir sevinç yaşıyorum çünkü kalbimizin yarısını içeride bıraktık. İçeride başta Ekrem Başkanımız olmak üzere çok sayıda belediye başkanımız var. Gazeteciler var. Gezi Parkı’ndan dolayı arkadaşlarımız var. Osman Kavala, Can Atalay var. Bizim belediye meclis üyelerimiz, bürokratlar var. O nedenle özgürlük dünyanın en güzel şeyidir ama bir tek kişi bile özgür olmazsa hiçbirimiz özgür değiliz”

"Bizim toplumla barışabilmemiz için öncelikle kendimizle barışmamız lazım. Tarihte büyük işleri başaranların hepsine bakın, birlikle hep kazanmışlar. Selahaddin Eyyubi birlikle Kudüs’ü fethetti. Mustafa Kemal birlikle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşunu gerçekleştirdi. Bizim de buna ihtiyacımız var"

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar