Taşyapı’nın tartışmalı Şişli rezidans inşaatında kaza: Hafriyat kamyonu yayaya çarptı

Taşyapı’nın tartışmalı Şişli rezidans inşaatında kaza: Hafriyat kamyonu yayaya çarptı
İstanbul Şişli’de, Taşyapı tarafından inşa edilen ve tartışmalara neden olan 72 katlı rezidansa ait bir hafriyat kamyonu, yoldan geçen bir vatandaşa çarptı.

Gazete Pencere - İstanbul Şişli’de, Taşyapı tarafından inşa edilen ve tartışmalara neden olan 72 katlı rezidansa ait bir hafriyat kamyonu, yoldan geçen bir vatandaşa çarptı.

Şişli'nin merkezinde yer alan ve yüksek katlı yapısıyla eleştirilen rezidansın inşaat süreci, bölge siyasetinde de önemli bir yer tutmuştu:

İnşaat, tutuklu Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan tarafından durdurulmuştu. Ancak Belediye Başkanı Şahan’ın tutuklanmasının ardından inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Ayrıca, Taşyapı’nın sahibi Emrullah Turanlu, inşaatını durduran tutuklu Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan hakkında ifade verip "çete üyesi" demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar