TELE 1'e kayyum atanmasına karşı çıkış... Zeynel Lüle: Gazetecilik misyonumuzu sürdürmeye kararlıyız

TELE 1'e kayyum atanmasına karşı çıkış... Zeynel Lüle: Gazetecilik misyonumuzu sürdürmeye kararlıyız
TELE 1 Televizyonu Ankara Temsilcisi Zeynel Lüle, kanala kayyum atanmasına yönelik yaptığı açıklamada, iktidarın rahatsız olduğunu belirtti ve gazeteciliklerini sürdüreceklerini vurguladı.

(ANKARA) - TELE 1 Televizyonu Ankara Temsilcisi Zeynel Lüle, televizyona kayyum atanmasına ilişkin, "Belli ki ciddi bir şekilde bizden rahatsız oldular. İktidarın rahatsız olduğunu düşünüyorum ben. Ama ne olursa olsun, bir kanalı susturduğunuz zaman sanki bazı şeyleri kitlelere ulaştıramayacağınızı ve konuşturmayacağınızı zannediyorsunuz. Hiç de öyle değil. Günümüzde ne olursa olsun bir yol bulunuyor. Biz yine gazeteciliğimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

TELE 1'in Ankara Temsilcisi Zeynel Lüle, televizyona kayyum atanmasını ANKA Haber Ajansı'na değerlendirdi. Lüle, "Geri adım atmayacağız, meselemiz gazetecilik" şeklinde konuştu.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar