Yunusemre’de bisiklet tutkunları, Cumhuriyet’in 102. yılına özel 102 kilometre pedal çevirdi

Yunusemre’de bisiklet tutkunları, Cumhuriyet’in 102. yılına özel 102 kilometre pedal çevirdi
Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet’in 102. yılı onuruna Bisiklet Turu düzenledi. “102. Yıl-102 Kilometre Bisiklet Turu”na katılan 150 bisikletsever bu anlamlı günde pedal çevirdi.

(MANİSA) - Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet'in 102. yıl dönümünü kutlamak amacıyla bir bisiklet turu organize etti. Etkinliğe yaklaşık 150 bisikletsever katılım gösterdi.

Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet'in 102'nci yılı dolayısıyla bu anlamlı etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu pedal çevirerek yaşamak isteyen yaklaşık 150 bisiklet sporcusu, turun başlangıç noktası olan 100. Yıl Meydanı'nda bir araya geldi.

Yunusemre Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Bisiklet Platformu iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlikte sporcuları karşılayan Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökhan Özak, katılımcılara başarılar dileyerek turu başlattı.

Sporcular, Bağyolu, Paşaköy ve Koldere güzergâhlarında mola vererek 102 kilometrelik parkuru başarıyla tamamladı.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar