HAZIR OL İSMAİL KARTAL

“Bu Jesus ilk yarıyı bitiremez”. Ben demiyorum, bütün tribün diyor. Bakın tribünleri dolduran 40 bin kişi başka neler söylüyor;

“Biz doğru Jesus’u aldığımıza emin miyiz? Kötü bir kopyası gibi bu”

“Bu Jesus’u almadan bir akıl sağlığı muayenesinden geçirdik mi? Oyuncuları fiziki muayeneden geçiriyorsak, bu tip 65 yaş üstü hocaları da mental muayeneden
geçirelim. İntihar ediyor bu adam”

“Bu Buruma niye var, kime kıyak olsun diye alındı? Jesus neden Arda Güler’i değil de bu işe yaramaz Buruma’yı oyuna alıyor her seferinde?. Kimin torpillisi bu Bruma?”

Tribünler sadece soru sormuyor, suçlamalar da var. Tabi ben inanmıyorum ama tribünde pek çok kişi bu Joshua King transferinden birilerinin pay aldığını iddia ediyor, “yoksa bu işe yaramaz niye alınsın” diyorlar. Teknik heyeti suçlayanlar da var; “Hadi birileri aldı Jesus niye ısrarla oynatıyor. Kiev maçında denedi, ne kadar kötü durumda olduğunu gördü, neden ısrar ediyor? Hoca’nın çıkarı mı var, birilerine söz mü verdi?”

Tabii bu tür suçlamalar şimdilik ciddiye alınmıyor ama söylemedi demeyin birkaç maç daha böyle saçma sapan giderse önce tribünler, sonra medya ardından da yönetim ciddiye almaya başlar.

Şimdiden “Keşke İsmail Kartal kalsaydı. İki üç takviyeyle müthiş bir takım olacaktık” diye hayıflanan çok adam var, söylemiş olayım. Böyle giderse yine İsmail Kartal’ı göreve çağırırlar, Ali Koç olmasa bile, yüzü tutmasa bile tribünler çağırır.

Tribünün Muhalefet Şerhi

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi