Fenerbahçe yıkılmaz

Sezonun son yazısında, biraz içimi döküp, bu sezona ilişkin söylemek istediklerimi yazıp, yeni sezona kadar sizlere veda edeceğim:

1- Memleketin muhalefet partisi lideri bile inanılmaz büyük bir hezimetten sonra istifa etmeyip, bir de üstüne haklıymış gibi konuşursa, lig ikincisi Ali Koç niye istifa etsin? Bu soruya cevap arıyorum.

2- Valencia sanırım gidiyor, ben kendisini çok severek izledim. Bazı maçları, belki şimdi hatırlanmaz ama hem golleri hem de işler kötü giderken pes etmeyişiyle çevirdi. Ben razıyım, keşke bir sezon daha izleyebilseydik.

3- Keşke trilyonlarım olsaydı da şu İrfan Can'ı ve Rossi'yi satın alıp yanımda oturtabilseydim. Belli ki hocalar oynatmaktan vazgeçmeyecek en azından ben Fenerbahçe'yi kurtarırdım, hem de ne malum konsolda FIFA 2023 oynar yeteneklerimi geliştirirdim. Başka pek bir işe yaramıyorlar malum.

4-Sık sık söylüyoruz Türkiye’de hem Fenerbahçeli hem muhalif olmak çok zor diye. Hatırlayın bu takımın taraftarı, FETÖ'cüler yüzünden cayır cayır biber gazı yedi kendi sahasında. Dün akşam da İzmir'de bol bol gaz yedi bu takımın taraftarı. Aslında çok şey yazılırdı, sayfalar doldurulurdu da neyse. Mustafa Kemal'in askeri olmak zor iş...

5- Ah Jesus ah.. Bu aşk böyle bitmemeliydi. Biz sana çok güvenmiştik, çok inanmıştık. Hakkını da yemeyelim, onca fena mağlubiyetten sonra takımı hemen sen toparladın, geçen senelerin Fenerbahçe’si olsa dağılıp gider 5. olurdu ligde.  Avrupa’da gruptan lider çıktık, kupa şampiyonunu tek yenen ve hatta elinden kaçıran biziz. Aslında sen biraz da şanssızdın, rakip takım normal dışı bir puan ortalaması yaptı, yoksa senin yaptığın ortalama bizim ligde rahat şampiyon olurdu. Lakin senin de hataların var, anlamsız oyuncu ısrarların, adaletsiz kadro tercihlerin, Arda inadın, 3-5-2 takıntın vs. vs. Neyse ben senden de razıyım. Başarılar dilerim.

6- Eskilerden kalan bir tribün bestemiz şöyledir; “Sevdamıza kimse engel olamaz, bazen hüzün vardır bazen mutluluk, Fener sevgisinin adı konamaz ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk”. Tam da böyle işte. Yıllardır şampiyon olamadık, mutlu olamadık, ama fark etmez bizde yerin hep aynı. Deriz ya sen sokakta oyna biz yine aşkla izleriz. Herkese bir kez daha duyurulur, kupa mupa fark etmez alırız almayız durumu değiştirmez, adını her duyduğumuzda gözlerimizi dolduran Ali İsmail Korkmaz'a sözümüz var, Fenerbahçe yıkılmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi