Klozetteki sarı lekeleri çıkaran yöntem! Çamaşır suyundan üstelik çok daha etkili

Klozetteki sarı lekeleri çıkaran yöntem! Çamaşır suyundan üstelik çok daha etkili
Klozette oluşan lekeleri yok etmenizi sağlayacak yöntem

Yeni keşfedilen bir formül, çamaşır suyundan bin kat daha etkili olarak klozetteki sarı lekelerin kısa sürede çıkarılmasını sağlıyor. Bu yöntem sayesinde artık çamaşır suyu kullanmadan da sarı lekelerden kurtulmak mümkün olacak. Bu yeni formül sayesinde klozetteki sarı lekeleri çıkarmak artık çok daha pratik hale geliyor.

KLOZETTE TEK BİR SARI LEKE DAHİ KALMAYACAK!

Klozette bulunan sarı lekeleri çamaşır suyu kullanmadan temizleyebilmek için kullanılması gereken birincil ürün şüphesiz karbonattır.

Karbonatın içerisinde yer alan bileşenler klozet yüzeyindeki tüm lekelerin kısa sürede temizlenmesini sağlamaktadır.

Klozette bulunan sarı lekeleri çamaşır suyu kullanmadan temizleyebilmek için klozetin içerisine bol miktarda karbonatı dökün.

maxresdefault.jpg

Karbonatın ardından içerisine bol miktarda beyaz sirke dökün. Beyaz sirke ve karbonat tepkimeye girdikten sonra fırça yardımıyla güzelce fırçalayın.

Tüm sarı lekelerin olduğu bölgeleri fırçaladığınızdan emin olun. Ardından sifonu çekin. Tüm sarı lekelerin kısa sürede çıktığını göreceksiniz.

Çıkmayan lekeleriniz bulunuyorsa o noktada limon tuzuna başvurabilirsiniz. Limon tuzunu yine sarı lekelerin bulunduğu bölgelere dökebilir ardından fırça yardımıyla iyice fırçalayabilirsiniz.

Bu iki yöntem klozette bulunan tüm sarı lekelerin çamaşır suyu kullanmadan çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Sarı lekelerden kurtulmak için artık çamaşır suyu kullanmaya gerek kalmayacak. Yeni formülü uygulayarak klozetinizi kolayca temizleyebilecek ve hijyenik bir ortam oluşturabileceksiniz. Bu pratik yöntem sayesinde temizlik işleri daha da kolaylaşıyor ve evinizde hijyenik bir ortam sağlamanız mümkün oluyor.

Kaynak: Gerçek Gündem, Fotoğraflar: Youtube.com - Derleme: Gazete Pencere

İlgili Haberler