Acil taraftar transferi şart

Bu maç bana Galatasaray’ı 4-0 yendiğimiz maçı hatırlattı. Anelka’nın üç topu direkten dönmüştü, bir torba da gol kaçırmıştık. Nerden çıktı derseniz anladığım kadarıyla bu sene Avrupa maçlarından sonra ligdeki eski maçları hatırlamak moda. Yoksa Okan Buruk niye öyle tuhaf konuşsun ki?... Gerçi geçen sene de bol bol tuhaf konuşmalar yapar, açıklamalarında mutlaka bir Fenerbahçe’ye dokunurdu. Belli ki bir derdi var.

Neyse biz kendi işimize bakalım. İsmail Hocam, ne olursun bir an önce ilk 11’ini belirle, geçen seneki Dede gibi maceralar arama. Dün geceki 11’in King hariç iyiydi, tüm değişikliklerin de doğruydu. Nazar değmesin, böyle devam.

Çuvaldızı bir de kendimize, tribünlere batıralım. Elli gol kaçırmışsın, iki tane atmışsın, bir gol yiyorsun, tribün bir anda yok oluyor, sesi soluğu kesiliyor. Eeeey tribün arkadaşlarım, eeey taraftar kardeşlerim bu mu hep destek tam destek? Bu ne güvensizlik böyle? Bu takım hiç mi hata yapmayacak, hiç mi geriye düşmeyecek? Geriye düşerse bu taraftar mı ateşleyecek? Bir tribün insanı olarak üzülerek söylüyorum bize oyuncu transferi değil acilen taraftar transferi lazım.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi