Ağzı olan konuşuyor

Fenerbahçe'nin en efendi teknik direktörlerinden İsmail hocam, Avrupa maçları ile birlikte 11’de 11 yaptı. Herkes hayatından memnun, tribünler eskisi gibi neredeyse, oyuncuların yüzleri gülüyor. Her maçtan sonra rahat uyuyoruz. Lakin içimizden çıkan “bağzı arkadaşlar", ağızlarından köpükler saçarak İsmail Kartal'a, Fenerbahçe'ye laf ediyor.

Serhat Akın ve Ümit Özat, belli ki siz gündemde kalmanın başka ve ciddi yolunu bulamamışsınız. Gerçekleri es geçip hayal dünyanızdan bazı şeyler söylüyorsunuz ve bir hafta boyunca gündemde kalmaya çalışıyorsunuz. Farkında olmadığınız şey ise sizi bağrına basan bu taraftarın gözünde artık hiçbir öneminiz kalmadı.

“Fenerbahçeli Ümit, Kadıköy Boğası Serhat” olarak hatırlanmak varken siz başka sıfatları kendinize layık gördünüz. Tercih sizindi, sonuçlara da siz katlanırsınız. Gerçi sadece siz değil, çok sevip saygı duyduğum Mehmet Demirkol da bu hafta tuhaf yorumlar yaptı. Tanıdığım, konuştuğum, okuduğum tek bir Fenerbahçeli bile Tadic'e laf etmezken durduk yere “oynayıp oynamaması bile tartışılıyor” dedi. Allah aşkına söylesene Mehmet Demirkol kim Tadiç’i tartışıyor, söyle de bilelim, gidip verelim cevabını.

Yetmiyor gibi bir de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferleri araştırılsın, rakamlar inandırıcı değil dedin. Ya söylesene Fenerbahçe'nin hangi transferi şüpheli? Galatasaray'ı tek başına eleştirmeye cesaret edemiyorsan, denge olsun diye durduk yere Fenerbahçe'nin transferlerine laf etme. Biz seni ciddiye alıyorduk, hayal kırıklığına uğratma bizi.

Neyse… Arkadaş, rakipler, eskiler, yorumcular herkes bizimle uğraşıyor. Neyse ki gerekli cevabı İsmail Kartal hem efendiliği hem de sahada oynattığı futbolla veriyor. Biz vallahi de billahi de çok rahat uyuyoruz, bu bizimle uğraşanlar sabaha kadar düşünsün nereden vururuz diye….

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi