Efsane geri döndü

Aslında yazmak için erken ama hatırlarsınız Mustafa Denizli ile uzun yıllar sonra gelen şampiyonlukta da sloganımız buydu. Efsane geri döndü. Henüz vakti değilse de bizi çok umutlandıran, keyiflendiren bir Fenerbahçe var. Aynı zamanda da diğer kulüpleri kıskançlıktan çatır çatır çatlatan efendi, kibar ve centilmen bir hocamız... Belli ki çok kıskanıyorlar yoksa durduk yere neden malum camianın gazetecisi kendi hocasının videosunun altında İsmail Kartal'a laf atar ki? Neyse, centilmenlik öğrenmek isteyen hocamızı izlesin.

Bu arada her ne kadar şu ana kadar her maçımızı güzel oyun ve kolay galibiyetlerle sonlandırsak da geçen sezon da böyle başlamıştı unutmamak lazım. İnsan ister istemez biraz tedirgin oluyor. Ama rahat olduğumuz bir şey varsa, o da İsmail Hoca ile inanılmaz yükselen bireysel performanslar. Bakın Osai, dün akşamki katkısını bir sezon yapmadı, İrfan Can sanki yeni bir transfer gibi. Jaden Oosterwolde, alakası var mı geçen seneyle? Kim aldı bunu diye kahrediyorduk. İsmail Kartal'ın hakkını vermek lazım. Dün akşam değişiklikleri ile de maçı kopardığını da söylemek lazım. Bu sene belki de hocanın en büyük sınavı, işler kötü giderken forma adaleti sağlayabilmek ve bu kadar yıldızı memnun etmek olacak. O konuda kendisine güveniyorum. Umarım beni yanıltmaz. 

Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Altay gitti ne yazık ki. Bu kadar genç ve iyi kaleciyi, üç beş hata yüzünden küstüren taraftarımız ne yazık ki hala en büyük problemimiz. Altay’ın hangi takıma gittiğine bakın, ondan sonra konuşalım. Dün akşam benim gözlerim doldu. Altay, sana hak ettiğin değeri biz veremedik, umarım senin kıymetini bilecek yeni tribünlerin önünde oynar ve bizleri uzun yıllar gururlandırırsın. Seni harcatan taraftarlar da belki bir gün hatalarını fark eder... Livakovic sen de hoş geldin...Bir dünya yıldızımız daha oldu. Sahi dünya yıldızı demişken neredeyse her oyuncuyu izlerken ayrı bir keyif alıyorum, son yılların açık ara en yetenekli kadrosu. Geçen yıl bize istifa çığlıkları attıran Başkan Koç’a teşekkür etmek gerek. Son söz, biz 30 milyon rahat uyuyoruz, gerisini onlar düşünsün.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi