Küfüre karşıyız lakin...

Valla yedeklerle çıktığımız maçta 1-2 defa tedirgin olsak da rahat bir galibiyet aldık. Maçla ilgili yorumları yan taraftan okuyabilirsiniz. Benim derdim adalet daha doğrusu adaletsizlik. Hem Fenerbahçe başkanı Ali Koç hem de Galatasaray başkanı Dursun Özbek dün ve ondan önceki gün açıklamalar yaptı. Dursun Özbek ligin ikinci haftasından sonra cayır cayır hakemler hakkında açıklamalar yapmasına rağmen, dün sanki kendisi hayatında hakemle ilgili yorum yapmamış gibi hakem hatalarından yakınıyor diye Ali Koç’u eleştirdi.

Elinizi vicdanınıza koyun Dursun Özbek, ligin 7 haftasındaki Fenerbahçe maçlarını izleyin, verilmeyen penaltıları, Fenerbahçe'ye verilen aralıksız sarı kartları görün. Sonra da gidin kendi takımınızın  Torreira, Mertens, Nelsson gibi oyuncularının kendilerini nasıl şekilden şekile sokup, yere attıklarını ve her ne hikmetse her düşüşlerinde faul aldıklarını görün. Yetmedi mi, TFF yöneticilerinin stadınızda gollerinize nasıl sevindiğinin videolarını izleyin. Yetmedi mi, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'nun açıklamalarını ve onlara tek bir cevap bile verilmeyişini görün. Bunlardan sonra bakalım çıkıp tekrar aynı şeyleri söyleyebilecek misiniz? Gelelim TFF Başkanı Büyükekşi’ye. Bir önceki yazımda kendisine seslenmiş, “marşı logoyu bırakın adaleti sağlamazsanız bu işin sonu kötüye gidiyor” demiştim.

Bizi dinlemeyeceği belliydi. Sayın Büyükekşi, bakın dün Beşiktaş maçında size edilen küfürlü tezahüratlardan dolayı stadı terketmek durumunda kaldınız. Küfür asla onayladığımız bir şey değil, lakin bunun buralara geleceği, bir takımı favori yaptığınızda çoktan belliydi. Üstüne üstlük, milyonlarca taraftarı olan bir kulübün Başkanına tehdit parmağı sallama hakkınız asla ve asla yok. O parmak sadece Başkan Çebi’ye değil milyonlarca taraftara. Benim size tekrar dostane diyemesek bile iyi niyetli bir uyarım var; “bir an önce adaleti sağlayın, bir takımı kollamayın, hakemlerin eşitliğini sağlayın. Çözümü bilmiyorsanız, bakın Premier Ligde VAR hatasından hemen sonra neler yapıldı, nasıl özür dilendi, öğrenin. Bu işin sonu iyi yerlere gitmiyor, kırıntıları kalmış Türk futbolunu kurtarmak sizin elinizde.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi