Rölantin yeter

5-1’in rövanşında, kelimenin tam anlamıyla Fenerbahçe rölanti bir oyun oynadı. Ama o bile kazanmasına yetti.

Joshua biraz daha uzun süre almış olsaydı kariyer maçlarından birini oynadı diyebilirdik. Maçın gerisini yan sütundan okuyabilirsiniz, benim derdim başka.

Bu Arda Kardeşler denilen, yönettiği her maçta hakkımızı yemesiyle ünlenmiş “hakem” neden bizim maçımıza atandı yine? Yetmez gibi daha üzerinde maç yapılmamış, patates tarlası gibi zeminde neden bize maç yapmayı reva gördü TFF? Herhangi bir sakatlığın vebalini kim alacak? Komplocu olmamak için daha fazla uzatmıyorum ama dikkati çekilmeyecek gibi de değil.

Takımımızın bence asıl eksiği ikinci bir forvet. Dzeko yaşı gereği 40 maç çıkaramaz. Batshuayi gidiyorsa bir tane daha A-kalite forvet lazım. Morales gerçekten bu adam mı, emin değilim. Gerçi bu sene o kadar güzel ve doğru transferler yapıldı ki laf edecek yüzümüz yok. Güveneceğiz başkana ve ekibine.

Ama en büyük transfer ise her bir oyuncunun performansını ciddi derecede yükselten, takımda yüzleri güldüren İsmail Kartal. Biz kendisinden razıyız ve sayesinde bu gece de çok rahat uyuyoruz. Gerisini onlar düşünsün.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi