Erdoğan'ın DEM Parti ve MHP ile yaptığı mini zirvesinde sürpriz lider!
Yayınlanma:
Erdoğan, Devlet Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya geldi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılış törenini tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis çıkışında siyasi tansiyonu düşürecek kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasının ardından Meclis’ten ayrılırken AK Parti, MHP ve DEM Parti vekilleriyle tek tek selamlaşan Erdoğan, daha sonra DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya geldi.
Görüşme, TBMM'deki Başkanlık Divanı'nda gerçekleşti. Bu önemli buluşmada, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer aldı.
Mini zirvede sürpriz konuk
Erdoğan'ın mini zirvesinden ilk kare geldi.
Toplantıya sürpriz katılan isim İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu.

Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar
Gündem