Hakem farkı var kardeşim...

Dün akşam Fenerbahçemiz beklediğimizden kolay bir galibiyet aldı. Bir daha gördük ki ülkemizdeki rezalet hakemler yüzünden biz takımımızın gücünün farkında bile değiliz. Sürekli rakip kollanıp sen örselenince, rakibin puan olarak önüne geçiyor sen de acaba takımımda problem mi var deyip duruyorsun.

İmdadına Avrupa yetişiyor. E tabii Fetö, takım tutan federasyon başkanına yaranmaya çalışan hakemler olmayınca, bir anda “vay be ne takımım varmış” diyor insan. Bakın ben demiyorum, Okan Buruk diyor ki, “Türk hakemleri çok iyi, Avrupa’da rezalet hakemler var, o yüzden biz çok memnunuz hakemlerimizden”.

Aslında enteresan, çünkü birkaç hafta önce yine aynı kulüp TFF'yi istifaya bile davet etti ama son tahlilde hocaları hakemlere methiyeler düzüyor. İsteyene hemen videosunu atabilirim. Aynı kulüp mesela kendisinin dörtte biri kadro değerine sahip takımdan 4 yedi kardeşim yazıyla Dört. E tabi, Türk hakemlerini övecek. Ana avrat küfrettiği Avrupalı hakemleri mi övecek? Tekrar söylüyorum videolar ile sabit, itiraz eden haber versin, videosunu gönderelim.

Sonuç olarak kollanmayınca elenen, adil hakem olunca deplasmanda 3 atan iki takımdan bahsediyoruz. Fark ne? Hakemler. İktidarın belediye başkan adayına yanaklarını feda ederek ancak bu ligde sözde başarıya ulaşırsın, hepsi o kadar. Ben bu gece rahat da uyuyamam, çünkü yenen haklarımın peşindeyim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi