HANGİSİYLE BAŞ EDECEK BU TAKIM

Dün Fenerbahçe, birçok net gol pozisyonu kaçırdığı maçı biraz oyuncularının beceriksizliği, biraz şansızlığı bir de rakip kalecinin mükemmel oyunu ile sadece 2-1 kazandı. Maç 6-0 bitse kimse çıkıp laf edemezdi. Tabi Fenerbahçe bu kadar beceriksiz olunca rakip de son dakikalarda, biraz da takımın yorulmasıyla bir iki pozisyona girdi. Rakip maç boyu futbol oynamadığı için, Altay herhalde soğumuş olacak ki, pek bir varlık gösteremedi kalede. Kendisine ihtiyacımız var artık ne yapıp ne edip toparlaması lazım.

Neyse, sonuçta üç puanı alabilmek önemliydi. Ancak maç sonunda yayıncı kuruluş denilen tuhaf oluşumda öyle yorumlar yapıldı ki, ben başka maç izledim galiba dedim. Kardeşim, 11 kişi sadece defans yapan bir rakiple oynuyoruz, buna rağmen en az 10 tane net gol pozisyonu var yine de öyle felaket yorumlar yapılıyor ki hayret edilir. Ne kadar değişik bir spor camiası var memlekette, Fenerbahçeli görünüp düşman olan mı ararsın, her koşulda karalayan mı ararsın, Fenerbahçe ne yaparsa yapsın beğenmeyen mi ararsın hepsi var. Fenerbahçe, GS’nin 4 puan önündeyken, “abartmayın, uçuyor kaçıyor dediğimiz Fenerbahçe sadece 4 puan önde” diyen yorumcuların ülkesi burası. E hadi şimdi de aynısını GS için söylesene? Galatasaray dün harikalar mı yarattı.

Ümraniye kalecisi Orkun hayatının maçını çıkarmış, bu yayıncı kuruluşun “mümtaz” yorumcularında tık yok, tabiri caizse gömdükçe Fenerbahçe’yi gömüyorlar. Keşke beni de o yayına alsalar da bu futbol bilginleriyle, futbol dehalarıyla biraz da ben konuşsam. Yetmez gibi, içimizde de beter Fenerbahçeliler var! Devre arasında bazı aklı eveller Jesus’un derhal gönderilmesi gerektiğini savununca birbirimize giriyorduk. Açın sosyal medyayı bir bakın Fenerbahçeli geçinen hesapların neler yazdığına. Çıldırtırlar adamı. Ya arkadaşlar bizim yeterince düşmanımız var gözünüzü seveyim şu takımdan ne istiyorsunuz ? GS haftalarca son dakika golleriyle bol beleş tek farklı galibiyetler aldı. Ne hikmetse şuan Fenerbahçe’ye söylenenlerin binde biri söylenmedi. E dışarda bunca düşman varken bir de içerden böyle düşmanlar çıkarsa bu takım nasıl şampiyon olsun ? Anlaşılan o ki, Fenerbahçe’nin sayısız rakibi var, kendi içinden çıkanlar dahil hepsini yenebilirse sezon sonu ipi göğüsleriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi