LİYAKAT SORUNU SADECE SİYASETTE Mİ?

İlk yarısında fark atacağın maçta pozisyonları bol bol harcarsan, ne işe yaradığı hiçbir zaman belli olmayan, atak ezen Rossi ve İrfan Can’ı oynatırsan, bir de üstüne futbol tanrıları yanında değilse rahat kazanacağın maçta böyle 2 gol yiyip kös kös dönersin İstanbul’a. Sahi dün oynadıkları süre boyunca hem Rossi hem İrfan Can ne işe yaradı?

Takıma nasıl bir katkıları oldu? Hocaya saygı duyuyoruz ama kendisi kadro adaletini yitirmiş durumda. Bu iki oyuncu birçok takım arkadaşına göre çok daha fazla şans buluyor ama hiçbir halta yaradıkları yok. Tabi bunlar kimseyi yanıltmasın, yenilen goller hariç Fenerbahçe güzel top oynadı. Hatta ilk yarı fark bile atabilirdi.

Son yılların en kötü ve en çok gol yiyen Sevilla’sını rakip olarak bulup, bunca gol pozisyonuna girip mağlubiyetle dönmek de Fenerbahçeli taraftarları şaşırtmamıştır. Her zamanki Fenerbahçe bahtsızlığı.

Açıkçası turu zora soktuk. İnsanın en çok canını yakan ise oyunun bu skoru hiç hak etmemesi. Son sözüm hocamıza; saygı duyuyoruz, büyük teknik direktörsün ama Rossi, İrfan Can falan yetmiyor. Kenarda Zajc var, Emre Mor, İsmail var. Vazgeçtim Arda’dan anladık ona takıksın tamam yerlerine kimi oynattığının da bir önemi yok, ama bu yetersiz adamları oynatma. Kim arkadaş bu liyakatsiz oyuncuların torpili?

Azıcık onlar da dinlensin biz de onlarsız maç izlemenin keyfine varalım. Sahi bir de biz 6.5 Milyon Euro verip bir oyuncu aldık, daha doğru düzgün göremedik, ne kadar da zengin bir kulüpmüşüz meğerse, yedek oyuncuya verdiğimiz paralara bakın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi