UYKULARIMIZ KAÇIYOR HOCA

Bu kafayla, bu gidişle asla şampiyon olamayız. Tribünler eleştiriliyor, İsmail Hoca hafta içi taraftar temsilcileriyle buluşup ne olursa olsun 90 dakika destek için söz aldı, “aksi hata olur” dedi. Tamam Hoca biz tribünler hata yapmayalım ama senin yaptığın hatalar ne olacak? Rize maçında yaşadığımız kabusu niye tekrarladın bu hafta.  Etkisiz Kruniç’de bu ısrar az daha takımı yakıyordu. 

 

Sezon başında mükemmel olan kadro mühendisliği ara transferde rezalete döndü. Kruniç gelecekse Crespo niye gitti, daha iyiydi. Daha önemlisi Lincoln niye gönderildi? King sürekli sakat, onu tutacağına Emre Mor’u tut, Lincoln’ü tut. Ayrıca, dün akşam ilk yarı neyden memnundun da aynı kadroyla ikinci yarıya çıktın? Ve memnunsan niye golden sonra hemen değişiklik yaptın? Krunic harika ise niye çıkarıyorsun? 

 

İsmail Kartal bu tavrını değiştirmediği ve eleştirileri ciddiye almadığı sürece şampiyonluk imkansız. Tribünlere gelirsek, bu sene Kadıköy’de tarihin en kötü taraftarı var. Bu kadar etkisiz, cılız, ses çıkarmayan taraftar mı olur?  Herkes resmen maç izlemeye gelmiş. Tadiç, Ferdi ve diğer oyuncular tribünlere gelip coşturmaya çalıştıkça, ben utandım kendi adıma… Yahu seyirci futbolcuyu coşturacak, biz de tersi oluyor futbolcular tribünleri ayağa kaldırmaya çalışıyor. 

Sonuç itibariyle İsmail Kartal’ın hatalarıyla, tribünlerin ruhsuzluğuyla şampiyonluk her hafta daha büyük riske giriyor. Uykularımız kaçıyor Hocaaaaaa…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi