Yalı Çapkını dizisinden seyirciyi yıkan haber; Veda edeceği tarih belli oldu

Yalı Çapkını dizisinden seyirciyi yıkan haber; Veda edeceği tarih belli oldu
Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinden gelen haberler kötü: Dizinin sezon finali ne zaman? Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrol oyuncusu olduğu Yalı Çapkını dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisiyle ilgili son haberler maalesef hayranlarını üzecek nitelikte. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini üstlendiği dizi, ne zaman sezon finali yapacağı konusunda netlik kazandı.

Yalı Çapkını dizisi, cuma günleri izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ancak uzun süredir ekranda olan dizi, artık sezon finaline doğru yol alıyor. İki sezondur yayında olan dizi, yakında sezon finali yaparak izleyicilerine veda edecek. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayımlanacağı da belli oldu. Detaylar haberimizde...

Yalı Çapkını adlı dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı biliniyordu. Ancak dizinin 7 bölüm sonra sezon finali yapacağı konusu izleyicileri şaşırttı. Star TV kaynaklarından edinilen bilgiye göre, sezon finali bölümüyle birlikte dizinin ikinci sezonunun sona ereceği belirtildi. Yalı Çapkını dizisinin 3.sezonu ise Eylül ayında ekranda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yataktaki manzara ev halkının kanını dondururken, güvenliğin işini yeterince iyi yapmadığına düşünen Ferit, Abidin'e çok öfkelenir. Hattuç ise geçmişteki bir anıyı anlatarak esas tehdit edilmek istenen kişinin kendisi olduğunu söyler. Yaşanan bu olaydan etkilenen Hattuç, kimsenin zarar görmemesi için evde sıkı yönetim ilan eder. Ökkeş'in ölüm haberi Akın'ın intikam planları yapmasına neden olur. Kötü gelişmeleri engellemek isteyen Ferit ve Akın karşı karşıya gelir. Seyran'ı elinden geldiğince mutlu etmeye çalışan Ferit, ona büyük ve anlamlı bir sürpriz hazırlar. İkili gelecekteki güzel günler için çabalamayı sürdürürken, Akın bu mutluluğu bozacak büyük bir plan için harekete geçer.

600x314-yali-capkini-bu-aksam-var-m-k5kj.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Kaynaklar: Dizidoktoru, Gerçek Gündem, Gazete Pencere

İlgili Haberler