Oktay Kaynarca'yı tahtından edecek ; ATV'den kimsenin tahmin edemeyeceği transfer

Oktay Kaynarca'yı tahtından edecek ; ATV'den kimsenin tahmin edemeyeceği transfer
ATV'nin reyting rekortmeni dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. "Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisine "Tura" geliyor

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam”, yeni bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcıları, sevilen dizinin kadrosuna "Tura" adında yeni bir karakter ekleyerek heyecanı arttırmayı hedefliyor.

"Tura" karakteri, diziye farklı bir renk katacak ve izleyicilere sürpriz dolu anlar yaşatacak.

ATV dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin reytinglerine olumlu katkı yapması beklenen "Tura" karakteri, izleyicilerin diziyi heyecanla takip etmelerine neden olacak.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katılıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cezayir Türk’ün kahramanlık olaylarını anlatan dizinin ekibine Murat Han dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizide “Tura” karakterine hayat vereceği ve Cezayir’in yeni düşmanı olarak seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Murat Han, son olarak TRT’nin “Selahaddin Eyyubi” dizisinde rol almıştı.

murat-han-40778.jpg

"Ben Bu Cihana Sığmazam” gelecek sezon devam edecek mi?

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Gökhan Horzum’un ise kaleme aldığı dizinin üçüncü sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusu henüz netlik kazanmadı. Ancak, ATV kaynaklarından edinilen bilgiye göre ATV'nin reyting rekortmeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam” yeni sezonda da yayımlanacak. Haziran ayında sezon finali yapacak olan dizinin Eylül ayında yeni bölümleri ekrana gelecek.

İlgili Haberler